Izjava o poštivanju privatnosti

Izjava o poštivanju privatnosti

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID), odnosno mrežna stranica www.hurid.hr, prikuplja, koristi i upravlja Vašim osobnim podacima poštujući sve uvjete i smjernice za zaštitu osobnih podataka koji su stupili na snagu 25. svibnja 2018. godine.

www.hurid.hr se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja mrežne stranice te da niti jedan tip podataka neće distribuirati niti prodavati trećoj strani. Jedino što www.hurid.hr, u kontekstu nove regulative, koristi jest analitika posjeta sjedištu: ti podaci se koriste za procjenu što posjetitelje najviše zanima te koliko vremena provode na stranici www.hurid.hr, kako bi se unaprijedile usluge navedene mrežne stranice za sve korisnike. Pri tome www.hurid.hr ne zna o kome se radi jer su podaci u potpunosti anonimni – nije poznato Vaše ime, prezime niti bilo što drugo čime bi Vas se moglo osobno identificirati.

U provedbi svih HURID-ovih aktivnosti, poštujemo privatnost i izbore svojih sudionika, štitimo dobivene podatke te samo nužne (npr. grupni podaci u evaluacijskom izvještaju) dostavljamo na uvid pouzdanim partnerima kojima smo to dužni (financijerima), a o čemu unaprijed obavještavamo sudionike aktivnosti. Poštujući prava u odnosu prema sudionicima HURID-ovih aktivnosti, u najvećoj mogućoj mjeri postupamo u skladu s našim pravnim i operativnim dužnostima.

U slučaju pitanja, molimo, kontaktirajte nas na hurid@hurid.hr