Poziv na aktivno sudjelovanje u programu Petog hrvatskog simpozija o ranoj intervenciji u djetinjstvu

  Poštovani stručnjaci,
  u Splitu se od 4. do 6. travnja održava Peti hrvatski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu s temom Rano otkrivanje, dijagnostika i podrška kod poremećaja iz spektra autizma.
  Gotovo da niti jedan poremećaj rane dječje dobi ne traži toliko interdisciplinarnosti i timske suradnje kao ovaj, a njihovo odsustvo bolno osjećaju obitelji, djeca, ali i stručnjaci u vrtićima, zdravstvenim ustanovama, centrima za podršku, centrima za socijalnu skrb.
  Zato su i pokrovitelji simpoziju Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao i Grad Split.
  U kongresnim prostorima hotela Radisson Blue u Splitu i prostorima koji ih okružuju, ali i u Dioklecijanovim podrumima (simpozijsko druženje), od 4. do 6. travnja 2019. godine čekaju nas prilike da učimo jedni od drugih, da dijelimo iskustva i probleme kojima smo izloženi u svom profesionalnom radu, da se povežemo i da pridonesemo stvaranju pravednijeg i učinkovitijeg sustava ranog otkrivanja, dijagnostike i podrške djeci rane dobi s autizmom ili sa sumnjom na ovaj poremećaj u našoj zemlji.
  Dođite i pridružite se!

  Obrazac za registraciju, obrazac za prijavu sažetka, kao i sve važne informacije dostupni su OVDJE.

  VAŽNI DATUMI:
  Rok za prijavu sažetaka: 8.2.2019.
  Obavijest o prihvaćanju sažetaka: 11.2.2019.
  Rana registracija: 14.2.2019.