Poziv na inicijalnu konferenciju projekta DOBRO

  24. svibnja 2018. (četvrtak) s početkom u 11 sati će se na dislociranom studiju u Slavonskom Brodu Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku (Ivana Gundulića 20, Slavonski Brod) održati inicijalna konferencija projekta Doprinos boljitku rane intervencije putem društveno korisnog učenja u Gradu Zagrebu i Brodsko-posavskoj županiji – DOBRO.

  Konferencija je namijenjena sveučilišnim nastavnicima, studentima, organizacijama civilnog društva, djelatnicima u sustavu rane intervencije u djetinjstvu, korisnicima usluga, donositeljima političkih odluka, općoj javnosti i medijima.

  Projekt sufinanciraju Europska unija (85%) iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali) i Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske (15%) u ukupnom iznosu od 875.214,46 kuna.

  Nositelj projekta je Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID), a partneri su Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, ujedno i domaćin inicijalne konferencije.

  Cilj projekta „DOBRO“ jest uvesti društveno korisno učenje u akademsko obrazovanje i pridonijeti jačanju kompetencija budućih stručnjaka za stvaranje sustava rane intervencije u lokalnim zajednicama.

  Poziv i program inicijalne konferencije su dostupni ovdje.