Radionica o uporabi aplikacija u poticanju djece s teškoćama u razvoju na ERFCON-u 2017

  Sredinom svibnja 2017. Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s međunarodnim sveučilištima (Univerza v Ljubljani i Indiana State University) organizira konferenciju pod nazivom 9th International Conference of the Faculty of Education and Rehabilitation Sciences University of Zagreb. Ova međunarodna konferencija trajat će od 17. do 19. svibnja, a uvodni sadržaji ponudit će se 16. svibnja u okviru predkonferencije.

  Jednu od zanimljivih stručnih radionica provest će HURID u suradnji sa stručnjacima iz Njemačke i Austrije, partnerima europskog projekta “Let’s try I(CT)” (Isprobajmo informacijsko-komunikacijsku tehnologiju).

  Sadržaj radionice obuhvaćat će praktične primjere uporabe edukativnih aplikacija u poticajnim postupcima za djecu s teškoćama u razvoju predškolske dobi. Stoga je radionica namijenjena stručnjacima koji se u svojoj stručnoj praksi susreću s djecom s teškoćama u razvoju i razvojnim odstupanjima koji bi željeli naučiti više o primjeni ICT alata u svojem stručnom radu. Broj sudionika ograničen je na 25 i stoga se čim prije prijavite!

  Više podataka o radionici i izvoditeljima, kao i o načinu prijave, možete doznati na sljedećoj poveznici: http://www.conference.erf.unizg.hr/additional-events/workshop let-s-try-ict.

   

  slika erfcon