Četvrti hrvatski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu – važna obavijest

Dragi sudionici Četvrtog hrvatskog simpozija o ranoj intervenciji u djetinjstvu,
zbog nepredviđenih organizacijskih teškoća (nedovoljan broj prijavljenih u hotelskom smještaju u Svetom Martinu na Muri) bili smo, nažalost, prisiljeni promijeniti mjesto održavanja Simpozija.
Nova lokacija za održavanje Simpozija je u Čakovcu, u Hotelu Park.
Datum održavanja Simpozija ostaje isti – od 1. do 3. listopada 2015., a program sa svim detaljima će ovih dana biti objavljen na web stranicama www.hurid.hr i www.murid.hr/simpozij/.
Ukoliko ste rezervirali smještaj u Svetom Martinu na Muri, imate mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacije i osiguran povrat novca.
Ukoliko ste već rezervirali smještaj u Svetom Martinu na Muri i želite tamo ostati, vodite računa o tome da je udaljenost 20 km i da se do hotela Park vozite malo više od pola sata.
Sve što želite znati o smještajnim opcijama u Hotelu Park Čakovec, možete vidjeti na njihovim web stranicama http://hotelpark.hr/, a za rezervacije smještaja: http://hotelpark.hr/rezervacija/.
Ako imate kakvih pitanja, možete nas kontaktirati na mail simpozij@murid.hr ili telefon +385 91 251 6044.
Još jednom izražavamo svoje žaljenje zbog teškoća koje nastaju za vas, no molimo vas za razumijevanje jer se radi o okolnostima na koje nismo mogli utjecati.
Vjerujemo da Čakovec kao povijesno i županijsko središte ovog dijela Hrvatske može svojom dostupnošću i gostoprimstvom nadoknaditi sve teškoće kojima smo izloženi u ovom trenutku!
Za sudjelovanje na Simpoziju je zatraženo bodovanje od strane komora čiji su članovi dosad prijavljeni sudionici (HKER, HPK, HLK i HKSR) te čekamo njihove odgovore.
Srdačan pozdrav,
Organizacijski odbor Simpozija