Kako je bilo na Sensa danu i Fitness danu

7. Sensa dan u organizaciji Adria Media d.o.o. grupe vrlo je uspješno održan na prekrasan sunčani dan, u subotu 3.6.2017. u Maksimiru te privukao mnoštvo posjetitelja koji su uživali u odlično organiziranom programu. Posjetitelji su mogli čuti zanimljive i korisne informacije koje se tiču zdrave prehrane, aromaterapije, zdravog života, njezi tijela, kupiti zdrave proizvode sa štandova izlagača te sudjelovati u radionicama joge, tai-chija, body tehnike, ekološkom življenju, itd.
Isto tako, 1. Fitness dan magazina Lijepa & aktivna održan je sunčane nedjelje 11.6.2017. na Bundeku u organizaciji Adria Media d.o.o. grupe u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom liječničkom komorom. Organizatori kažu: „Manifestacijom Fitness dan by magazin Lijepa & aktivna želimo osvijestiti javnost o važnosti bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću te potaknuti građanstvo na prakticiranje tjelovježbe u svakodnevnom životu.“ Posjetitelji su tako  u okviru događanja mogli mjeriti svoje fizičke karakteristike, razine vitamina i minerala, vježbati i upoznati neke od sportova te se osvježiti zdravim pićima i voćem na Lidlovom štandu. Ujedno je bio predstavljen i novi HURID-ov projekt “Rana intervencija ODMAH” koji počinje u jesen ove godine, a koji financira UNIQA osiguranje.
Na događanjima su uz nas (Marta Ljubešić, Marina Šimanović, Monika Rosandić i Anamaria Tomić) bili i naši dragi članovi i/ili volonteri Renata Rade (koja je predstavila projekt), Krešimir Mrčela i Marta Sivrić te im se ovim putem zahvaljujemo!
HURID se, također, zahvaljuje organizatorima što su prepoznali naš rad te donirali sredstva od prodaje starijih izdanja Sensa te Lijepa&aktivna časopisa! Želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu i još više čitatelja!
 
IMAG5189
IMAG5184
IMAG5225
IMAG5223