Metodologija približavanja usluga korisnicima: važnost integracije usluga rane intervencije u djetinjstvu

12. ožujka smo održali online radionicu „Metodologija približavanja usluga korisnicima: važnost integracije usluga rane intervencije u djetinjstvu“ u okviru projekta „Koalicija za ranu intervenciju u djetinjstvu“ financiranog iz Fonda bilateralne suradnje i podržanog kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Temu integracije usluga rane intervencije u djetinjstvu predstavila je voditeljica Koalicije za ranu intervenciju u djetinjstvu, Zvjezdana Novina Repovečki. Nakon toga je ravnateljica Dječjeg vrtića Ösp u Reykjaviku, Halldóra Sigtryggsdóttir predstavila islandski primjer integracije usluga.

Glavni cilj ovog projekta je kroz prijenos dobrih praksi s Islanda, osnaživanje te interdisciplinarnu i intersektorsku suradnju svih dionika zajednički kreirati plan uspostave jedinstvenog mjesta pristupa uslugama rane intervencije u djetinjstvu u Krapinsko-zagorskoj županiji, na čemu su sudionici uključeni u ovaj projekt strateški radili i na radionici održanoj 18.3.2024.

 

#acf #acfhrvatska #acfcroatia

Active Citizens Fund Hrvatska