NOVI PLENARNI PREDAVAČI NA ŠESTOM HRVATSKOM SIMPOZIJU O RANOJ INTERVENCIJI U DJETINJSTVU

VAŽNO!!!
Šesti hrvatski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu TREBAO se održati od 11. do 13. veljače 2021. godine. Pandemija i potreba da u prvom redu brinemo o zdravlju svih predavača i sudionika, prisilili su nas na odluku o odgodi održavanja simpozija za 2022. godinu. Najkasnije na jesen ove godine biti će utvrđen novi datum, a nadamo se da će to biti u veljači 2022. godine te da će svi već objavljeni rokovi biti samo pomaknuti za 12 mjeseci. Hvala na razumijevanju!

Podsjećamo roditelje i stručnjake da će se od 11. do 13. veljače 2021. godine održati HURID-ov Šesti hrvatski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu. Tema simpozija je „Razumjeti i podržati obitelj djeteta s razvojnim rizicima ili teškoćama”.

Sudjelovanje na simpoziju su nam potvrdile čak tri nove plenarne predavačice: doc. dr.sc. Ana Katušić, prof. Leena Haataja i prof. dr. sc. Nina Barišić.

Brojni su suuorganizatori simpozija:
– Sveučilište u Dubrovniku
– Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu
– Hrvatsko psihološko društvo
– Hrvatsko logopedsko društvo
– Hrvatska udruga socijalnih radnika
– Hrvatsko društvo za dječju neurologiju HLZ-a
– Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske
– Udruga poseban prijatelj Dubrovnik

Prva obavijest simpozija dostupna je OVDJE.

S obzirom na trenutne nepovoljne i neizvjesne okolnosti razmatramo i alternativne načine održavanja simpozija, o čemu ćemo izvještavati putem naših mrežnih i Facebook stranica!

Pratite novosti vezane uz Simpozij i na sljedećoj poveznici: https://events.otours.hr/HURID2021?locale=hr .