Odobren projekt „Klikni za stručnjaka!“

U okviru ovogodišnjih Dana otvorenih vrata udruga (16.-18. svibnja 2019.) HURID se prijavio na javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“ te je jedan od dva dobitnika nagrade.

HURID je prisustvovao javnoj dodjeli nagrada koja se održala u okviru konferencije Ureda za udruge „Budućnost civilnoga društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama” 17. svibnja  ove godine, gdje je i prezentiran rad udruge te je sklopljen Ugovor o financiranju projekta „Klikni za stručnjaka!“ s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske. HURID će planirane aktivnosti provoditi u razdoblju od rujna do studenoga 2019. godine.

Opći cilj javne kampanje je promocija baze podataka www.raniKLIK.hr o pružateljima usluga (iz obrazovnog, socijalnog, zdravstvenog i civilnog sektora) za djecu rane dobi s teškoćama u razvoju i razvojnim rizicima, kako bi roditelji lakše pronalazili informacije o uslugama u lokalnim sredinama, a stručnjaci se mogli povezati. U okviru projekta obilježit će se Dječji tjedan 2019. (prvi puni tjedan u listopadu) te će se organizirati okrugli stol za roditelje i stručnjake.