Poziv članovima HURID-a

Katastrofalnim potresom na Banovini i u pogođenim županijama svi smo iznimno uznemireni i razmišljamo što možemo učiniti. 💔
Koliko god pridonijeli, uvijek se pitamo jesmo li učinili dovoljno. HURID-ovi su članovi na nama znane i neznane načine pokazali veliku solidarnost, a ona prelazi i granice naše zemlje. Tako je do nas stigla informacija da dvoje naših članova iz Kanade aktivno pridonosi kako bi kanadski Crveni križ i drugi donatori pomogli Hrvatskoj, a i sami su uplatili značajnu novčanu donaciju u kanadski fond za pomoć Hrvatskoj s riječima: „Mi ne možemo doći da pomognemo, zato šaljemo novac“.
Prenosimo vam i njihove riječi podrške: „Neka svi budete sigurni i dobro te nađete mir i bolje dane pred nama u 2021. godini i da se opet sretnemo u kafiću po sunčanom danu i zagrlimo se s ljubavlju i dobrotom. Hrvati su snažni ljudi. Znamo. Vidimo toliko primjera hrabrih i velikodušnih postupaka. Čini nas ponosnima što vas sve poznajemo.
Vaši daleki prijatelji kojima je jako stalo do vas.“
Pozivamo naše članove s potresom pogođenih područja da nam se jave svojim prilozima o potrebama i problemima na koje nailaze i naporima koje ulažu da se podrška djeci rane dobi s razvojnim rizicima i teškoćama te njihovim obiteljima održi na najbolji mogući način. 👨‍👩‍👧‍👦
Vjerujemo da objavljivanjem takvih priloga na našim stranicama pridonosimo daljnjoj mobilizaciji svih koji žele i mogu pomoći.
Zajedno možemo više! 🤝