Poziv na konferenciju "Vrtić za svako dijete: pristup ranom odgoju i obrazovanju – mogućnosti i izazovi u smanjenju nejednakosti" u organizaciji Ureda UNICEF-a za Hrvatsku

Konferencija Vrtić za svako dijete: pristup ranom odgoju i obrazovanju – mogućnosti i izazovi u smanjenju nejednakosti  održat će se 13. lipnja u hotelu Panorama u Zagrebu. Konferenciju organizira Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske.

Cilj konferencije je promovirati važnost i razmijeniti dobre prakse vezane uz dostupnost ranog odgoja i obrazovanja te njegovog financiranja. Na konferenciji će biti predstavljeni inovativni načini ulaganja u rani odgoj i obrazovanje u decentraliziranim sustavima.

Radni jezici konferencije su hrvatski i engleski (uz prijevod), a sudionici/e će biti gradonačelnici/e, dogradonačelnici/e, načelnici/e i ostali/e donositelji/ce odluka iz lokalnih i regionalnih samouprava, predstavnici/e ministarstava i drugih središnjih javnih tijela koji se bave ranim odgojem i obrazovanjem, predstavnici/e sveučilišta, organizacija civilnog društva i drugi.

Konferencija je prvenstveno namijenjena onima koji žele pronaći učinkovite načine ulaganja u djecu u svojoj zajednici i smanjiti regionalne razlike u dostupnosti vrtića.

Više informacija možete saznati iz programa i opisa konferencije.

Kako su mjesta za sudjelovanje na konferenciji ograničena, svoje sudjelovanje možete potvrditi do ponedjeljka, 11. lipnja 2018. preko sljedeće poveznice.

Kontakt:
konferencija@unicef.hr
01 4095 851