Srdačno čestitamo prim. dr. sc. Borutu Marnu, dobitniku Nagrade Grada Zagreba!

S posebnim veseljem i zadovoljstvom želimo podijeliti vijest kako je prim. dr. sc. Borut Marn dobitnik ovogodišnje Nagrade Grada Zagreba.

“Prim. dr. sc. Borut Marn je u svome radu uvijek okrenut dobrobiti svojih malih pacijenata i njihovih obitelji, ali i stručne zajednice kojoj pripada. Inovativno je pronalazio načine da se unaprijedi klinička praksa i dosljedno ih provodio. Izuzetnim ga čini samozatajna posvećenost dječjoj otorinolaringologiji i audiologiji kroz četrdesetogodišnji klinički, znanstveno-istraživački i predavački rad te stvaranje cjelovitih rješenja (obavezan neonatalni probir na oštećenje sluha) koja trajno mijenjaju razvojni ishod djece rođene s oštećenjem sluha.”

Da se i HURID itekako slaže s navedenim, potvrdili smo prošle, 2022. godine kad je prim. dr. sc. Borut Marn postao dobitnik prve Nagrade za životno djelo Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Srdačno čestitamo dragom prim. dr. sc. Borutu Marnu, iznimno počašćeni što je upravo on i jedan od osnivača HURID-a te dugogodišnji dopredsjednik Upravnog odbora HURID-a!