Sudjelovanje u 11. Tjednu psihologije – panel-rasprava "RANO OTKRIVANJE I RANA RAZVOJNA PROCJENA DJECE S RAZVOJNIM TEŠKOĆAMA I RIZICIMA – što rade psiholozi u različitim sektorima?" u okviru ciklusa "Članovi za članove i zainteresiranu javnost" (20. veljače 2018., 14 – 16 h, Tribina grada Zagreba)

11. Tjedan psihologije u Hrvatskoj će se održati od 19. do 25. veljače 2018. u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore. U njegovo obilježavanje se psiholozi mogu uključiti organizacijom i održavanjem različitih događanja i aktivnosti diljem Hrvatske, s ciljem približavanja i predstavljanja zajednici koliko je psihologijska teorija i praksa uključena u život pojedinca i zajednice.
HURID se, u okviru ciklusa predavanja Članovi za članove i zainteresiranu javnost, pridružuje obilježavanju Tjedna psihologije panel-raspravom na temu RANO OTKRIVANJE I RANA RAZVOJNA PROCJENA DJECE S RAZVOJNIM TEŠKOĆAMA I RIZICIMA – što rade psiholozi u različitim sektorima?, a predstavnici različitih sektora su:

  • Ana Bogdanić, prof. psih., KBC Zagreb – Klinika za pedijatriju
  • mr. Tatjana Puljiz, prof., Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama – Goljak
  • Kamea Jaman, prof. psih., Sekcija za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi HPD-a, Dječji vrtić Trešnjevka
  • Katarina Radman Petrušić, prof. psih., Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj
  • Lada Bihler, dipl. psih. i Dina Peronja, mag. psych., Centar za socijalnu skrb Zagreb
  • dr. sc. Sanja Šimleša, Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
  • dr. sc. Gordana Keresteš, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Panel-rasprava će se održati 20. veljače 2018., od 14 do 16 sati, na Tribini grada Zagreba (Kaptol 27), u suorganizaciji sa Sekcijom za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi Hrvatskog psihološkog društva.
Poziv s više detalja je dostupan ovdje.
Dan ranije, 19. veljače 2018., od 13 do 15 sati, HURID-ov dugogodišnji partner u provedbi mnogobrojnih projekata – Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizator je okruglog stola na temu Možemo li procijeniti razvojni status djece predškolske dobi u Hrvatskoj?, u okviru 11. Tjedna psihologije u Hrvatskoj.
Pozivamo vas da se pridružite ovim aktivnostima!