Zajedničkim “klikom” upaljene lampice na boru

U ponedjeljak, 2. prosinca 2019. godine u Dječjem vrtiću Vrbik (područni objekt Poljane) smo zajedničkim „klikom” upalili lampice na boru uz brojne sudionike te tim činom simbolično osvijetlili priliku za razvoj svih životnih potencijala djece rane i predškolske životne dobi s razvojnim rizicima i teškoćama.
Ovim događanjem obilježen je završni dio komunikacijske kampanje „Klikni za stručnjaka!” koju je financirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a tijekom koje je HURID uz stručno vodstvo agencije Equestris informirao javnost o tražilici www.raniKLIK.hr.
Cilj događanja bilo je dodatno ohrabriti zabrinute roditelje da potraže informacije o uslugama rane intervencije, ali i potaknuti stručnjake da se umreže i djeluju timski.
Tijekom programa sudionicima su se pozdravnim i uvodnim riječima obratile gđa. Davorka Crnković, ravnateljica Dječjeg vrtića Vrbik, prof. emerita dr. sc. Marta Ljubešić, predsjednica Upravnog odbora HURID-a, kao i dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica i izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba. Polaznici Dječjeg vrtića Vrbik
pomogli su zajedničkim „klikom” upaliti lampice na boru uz poruku „Klikni za raniKLIK!” te svečano obogatili program prigodnim blagdanskim pjesmama.
Srdačno zahvaljujemo zamjenici Gradonačelnika Grada Zagreba te njenim suradnicima što su podržali i uveličali ovaj događaj, kao i Dječjem vrtiću Vrbik, ljubaznom domaćinu i vrijednom suradniku u provedbi projekta.